Søk plass

Tidligere elever


80% av tidligere elever ved Motio – Forstudium i dans og musikkteater har kommet inn på høyere utdanning innen dans og musikkteater etter endt skolegang hos oss. En stor andel av disse igjen har gjort karriere innenfor kultur etter høyere utdannelse. Dette er vi veldig stolte av. Det er spennende å følge våre tidligere elever på deres vei ut i arbeidslivet.

Kent Andreas Sæterøy


"Jeg kan ikke beskrive sterkt nok hvor mye året i Tvedestrand betydde for meg og min fremtid som scenekunstner. Skoleåret bestod av trening i de relevante dansefagene, skuespillerteknikk og sangfag, som samlet hevet min kompetanse i fagene til et nivå som gjorde meg veldig godt forberedt til videre studier ved Musikkteaterhøyskolen. Min opplevelse av året på MOTIO er utelukkende positiv, med relevante kompetansemål, en lærerstab med høy kunnskap innen sine fag og ikke minst en personlig oppfølging man ikke ser maken til andre steder. "

Hannah Linge


"Skoleåret i Tvedestrand var et fantastisk skoleår. Året innebar mye hardt arbeid og svette, men også en hel del glede og latter. Jeg fikk oppleve å ha entusiastiske, erfarne og dedikerte pedagoger som virkelig ga meg den kunnskapen jeg trengte for å strekke meg videre innen dans - og musikalfag. Jeg er takknemlig for at jeg gikk dette studiet før mine videre studier ved Musikkteaterhøyskolen. Jeg ville ikke vært dette året foruten."

Maria Nathalie Nilsen


"På MOTIO ble jeg trygg og klar for høyere utdanning. Tekniske ferdigheter, formidling og samarbeid var viktige ting jeg lærte. Jeg fikk utvikle meg i mitt tempo og hadde lærere som pushet meg i riktig retning gjennom året. Når en liten gruppe jobber så tett og intensivt sammen, må det gi resultater og det gjorde det. Jeg utviklet meg som menneske og som dansekunstner. Med tett faglig oppfølging av skolens faste lærere og mange dyktige gjestelærere gjennom året, klarte jeg å komme inn på mitt drømmestudie. Nå studerer jeg ved Norges Dansehøyskole."

Stian Gunhildberget


"Mitt år på MOTIO var ett av mine mest lærerike. Jeg var veldig ny til dansen, men fikk dette året både en innføring i basal danseteknikk og forståelse for hva dans innebærer, samt mange muligheter til å ekspandere på det jeg lærte. Med deres hjelp i dans, sang og teater følte jeg meg klar til å gå videre med utdannelsen. Noe jeg gjør på Norges Dansehøyskole. Nå jobber jeg mot en bachelor i jazzdans med pedagogikk og kunne ikke fått det til uten Motios hjelp."

Ingrid Emilie Bakker


"Mitt år i Tvedestrand var fantastisk på mange forskjellige måter. Skolen gir deg muligheten til å utvikle deg på en unik måte. Lærerne har kun ett kull å fokusere på om gangen. Dette gjør at du som student får en tettere, personlig oppfølgning i hvert enkelt fag, enn andre skoler kan tilby deg. Året var mitt første alene uten foreldre og kjente omgivelser, og jeg er glad jeg valgte nettopp Tvedestrand. Byens trygge omgivelser og lærernes dyktighet gav meg muligheten til utvikle meg som sanger, danser og skuespiller. Hadde jeg fått muligheten til å ta året i Tvedestrand om igjen, hadde jeg gjort det på sekundet. Så til deg som vurderer det: Ta sjansen! Den er absolutt verdt det."

Marianne Henriksen


"Jeg opplevde en enorm utvikling gjennom året på MOTIO og lærerne var hele tiden der for å motivere, støtte og pushe meg videre, slik at jeg kunne nå mine mål. En stor fordel er det at skolen ligger i en liten by, med naturskjønne omgivelser, der det er lett å finne arbeidsro og konsentrere seg om studiet. Man kan tillate seg å være 100% tilstede og virkelig fokusere på å forbedre sine ferdigheter. Takket være MOTIO er jeg nå førsteårsstudent på Musikkteaterhøyskolen, hvor jeg tar en bachelorgrad i musikkteater og er ett steg nærmere å nå drømmen min om å bli profesjonell musikalartist. "

Søk plass


Inntak blir gjort på grunnlag av søknad, samtale og opptaksprøve. Når vi har mottatt søknaden din vil vi kontakte deg på mail og telefon for å informere om opptaksprøven. Alle søkere får gjøre opptaksprøve.

Du bør ha

  • Gode fysiske forutsetninger
  • Bevegelsesglede og evne til fysisk uttrykk
  • Rytme og musikalitet
  • Evne til selvstendig arbeid og samarbeid

Søknadsfrist:

  • rullerende opptak

Studiestart 18. august 2021

Skolepenger: 43 000,-

DIGITAL OPPTAKSPRØVE

  • Danseteknikk
  • Koreografi
  • Sang
  • Samtale

Opptaksprøven skal kartlegge erfaring og potensiale i dans og sang.

 

Gå til søknadskjema

Design og utvikling: Innoventi