Søk plass

Tidligere elever


Opp imot 80% av tidligere studenter ved MOTIO – Akademiet for dans har kommet inn på høyere utdanning innen dans og musikal etter endt skolegang hos oss. En stor andel av disse igjen har gjort karriere innenfor kultur etter høyere utdannelse. Dette er vi veldig stolte av. Det er spennende å følge våre tidligere studenter på deres vei ut i arbeidslivet.

Jon Wrede Hope


"Når eg kom til Tvedestrand var eg ein økonom på eit fri år. Etter eit år var eg blitt ein danser. Eg er utrulig takknemlig for at MOTIO gav meg den kickstarten eg trengte for å verkelig satse på dans! Nå studera eg samtidsdans ved Trinity Laban i London, som er heilt fantastisk!"

Hannah Linge


"Skoleåret i Tvedestrand var et fantastisk skoleår. Året innebar mye hardt arbeid og svette, men også en hel del glede og latter. Jeg fikk oppleve å ha entusiastiske, erfarne og dedikerte pedagoger som virkelig ga meg den kunnskapen jeg trengte for å strekke meg videre innen dans - og musikalfag. Jeg er takknemlig for at jeg gikk dette studiet før mine videre studier ved Musikkteaterhøyskolen. Jeg ville ikke vært dette året foruten."

Elisabeth Røstvold Nielsen


"Å få muligheten til å gå på MOTIO er noe av det beste som har hendt meg. Jeg har lært så mye som jeg kommer til å ha med meg videre, uansett hva jeg gjør. Jeg har fått muligheten til å utvikle meg enormt mye som en danser og som person. Nå går jeg på Norges Dansehøyskole, hvor jeg forhåpentligvis ender opp med en bachelor i jazzdans med pedagogikk. Takket være året ved MOTIO med helt fantastiske pedagoger fikk jeg muligheten til å følge drømmen min."

Stian Gunhildberget


"Mitt år på MOTIO var ett av mine mest lærerike. Jeg var veldig ny til dansen, men fikk dette året både en innføring i basal danseteknikk og forståelse for hva dans innebærer, samt mange muligheter til å ekspandere på det jeg lærte. Med deres hjelp i dans, sang og teater følte jeg meg klar til å gå videre med utdannelsen. Noe jeg gjør på Norges Dansehøyskole. Nå jobber jeg mot en bachelor i jazzdans med pedagogikk og kunne ikke fått det til uten Motios hjelp."

Ingrid Emilie Bakker


"Mitt år i Tvedestrand var fantastisk på mange forskjellige måter. Skolen gir deg muligheten til å utvikle deg på en unik måte. Lærerne har kun ett kull å fokusere på om gangen. Dette gjør at du som student får en tettere, personlig oppfølgning i hvert enkelt fag, enn andre skoler kan tilby deg. Året var mitt første alene uten foreldre og kjente omgivelser, og jeg er glad jeg valgte nettopp Tvedestrand. Byens trygge omgivelser og lærernes dyktighet gav meg muligheten til utvikle meg som sanger, danser og skuespiller. Hadde jeg fått muligheten til å ta året i Tvedestrand om igjen, hadde jeg gjort det på sekundet. Så til deg som vurderer det: Ta sjansen! Den er absolutt verdt det."

Kevin Fjellmyr


"Mine år på MOTIO var utrolig lærerike. Ikke bare innenfor fagene, men også for å bli kjent med meg selv. Med utrolig flinke lærere og et godt miljø fikk jeg virkelig testet ut hva det vil si å være danser og jeg fikk minner for livet:) Nå studerer jeg moderne/samtidsdans, pedagogikk på Norges Dansehøyskole."

Søk plass


Inntak blir gjort på grunnlag av søknad, samtale og opptaksprøve. Vi tar inn studenter fra 16 år og oppover. Alle søkere får gjøre opptaksprøve. Det er mulighet for å gjøre opptaksprøve ved skolen eller gjøre digital opptaksprøve ved å sende film.

Du bør ha

  • Gode fysiske forutsetninger
  • Bevegelsesglede og evne til fysisk uttrykk
  • Rytme og musikalitet
  • Evne til selvstendig arbeid og samarbeid

Søknadsfrist 15. mars for opptaksprøve 24. mars

Søknadsfrist 30. april for opptaksprøve 12. mai


Studiestart 20. august 2018

Skolepenger: 43 000,-

Opptaksprøven skal kartlegge erfaring og potensiale i dans og sang. Opptaksprøve på skolen avtales etter mottatt søknad. Digital opptaksprøve sendes til post@motio.no

Digital opptaksprøve skal inneholde

  • Koreografi på 30 – 60 sek. Valgfri sjanger og filming.
  • Sang på 30 – 60 sek. Valgfri sjanger. Filmes forfra, ansikt og overkropp.

 

Gå til søknadskjema

Design og utvikling: Innoventi