Søk plass

Våre lærere


MOTIO sine lærere er dedikerte og har lang erfaring innen dans og musikkteater. De brenner for fagene sine og leverer kvalitet hver dag. På denne siden kan du bli bedre kjent med dem!

REBEKKA BOMANN-LARSEN


REKTOR OG MODERNE/SAMTIDSDANS

Utdannet ved Balettakdemien, Stockholm og Statens balletthøgskole (KHIO), pedagoglinjen. Har undervist på skolen siden oppstart i 2003, daglig leder for skolen 2010-2015.

Rebekka er alltid tidlig ute og godt forberedt. Hun får elevene til å utforske og reflektere over sine valg og bevegelser.

LENE WADSETH MYREN


MUSIKKTEATERDANS

Lene er utdannet dansepedagog fra Den Norske Balletthøyskole hvor hun tok bachelor i dans og pedagogikk og Bårdar Akademiet. Hun har videreutdanning i utøvende dans fra Dance New Amsterdam New York og USN- kultur og ledelse. Hun har tidligere undervist ved Kirsti Skulleruds ballett- danseskole, kulturskolen i Gvarv og Seljord, Sagavoll Folkehøgskole og Seljord Folkehøgskole. Ved siden av undervisning arbeider Lene med ulike prosjekter både som danser og koreograf. Hun har bl.a. arbeidet for NRK med BlimE-dansen, UMOJA og Huldresølvet.

Lene er engasjert, blid og nøye. Utfordringer tar hun på strak arm og hun liker å jobbe mot et mål.

Ulrik Waarli Grimstad


Skuespillerteknikk

Ulrik Waarli Grimstad er utdannet skuespiller ved Den Danske Scenekunstskole i Aarhus. Og har medvirket i stykker på bland annet Betty Nansen, Aarhus Teater og Kilden Teater i Kristiansand. Han jobber som freelance skuespiller ved siden av Motio.

Han har som mål å gjøre skuespillerfaget konkret, ufarlig, lystfylt og håndgripelig for elevene. Og bygge opp deres personlige tilgang til faget, og stille dem rustet til videre utfoldelse.

CECILIE MARI MØLLERGAARD


JAZZ

Utdannet ved Bårdar Akademiet og Norges balletthøgskole. Har jobbet som freelance danser i diverse danseprosjekter og eventbyrå. Innehaver av DDD dansestudio.

Cecilie er streng, men rettferdig. Hun liker svette, gode treningsøkter og får det beste ut av elevene.

 


Gjestelærere

Tonje Sannes, Geir Gundersen, Allister Kindingstad, Mari Klingen, Christina Markhus, Lina Birgitte Løvdal, Jack Lorentzen, Dean Guliksen, Casandra Moldenhauer, Marit Lilleødegård, Morten Rudå m.fl.

Søk plass


Inntak blir gjort på grunnlag av søknad og samtale. Når vi har mottatt søknaden din vil vi kontakte deg for samtale.

Du bør ha

  • Gode fysiske forutsetninger
  • Bevegelsesglede og evne til fysisk uttrykk
  • Rytme og musikalitet
  • Evne til selvstendig arbeid og samarbeid

Søknadsfrist:

  • Rullerende opptak

Studiestart onsdag 26. august 2024

Skolepenger: 26 950,- per semester

Gå til søknadskjema

Design og utvikling: Innoventi