Søk plass

Våre lærere


MOTIO sine lærere er dedikerte og har lang erfaring innen dans og musikkteater. De brenner for fagene sine og leverer kvalitet hver dag. På denne siden kan du bli bedre kjent med dem!

LENE WADSETH MYREN


FUNGERENDE REKTOR OG MUSIKKTEATERDANS

Lene er utdannet dansepedagog fra Den Norske Balletthøyskole hvor hun tok bachelor i dans og pedagogikk og Bårdar Akademiet. Hun har videreutdanning i utøvende dans fra Dance New Amsterdam New York og USN- kultur og ledelse. Hun har tidligere undervist ved Kirsti Skulleruds ballett- danseskole, kulturskolen i Gvarv og Seljord, Sagavoll Folkehøgskole og Seljord Folkehøgskole. Ved siden av undervisning arbeider Lene med ulike prosjekter både som danser og koreograf. Hun har bl.a. arbeidet for NRK med BlimE-dansen, UMOJA og Huldresølvet.

Lene er engasjert, blid og nøye. Utfordringer tar hun på strak arm og hun liker å jobbe mot et mål.

TONJE NORDLINDER OSMUNDSEN


BALLETT OG REKTOR (permisjon)

Utdannet ved Bårdar akademiet, samt diverse studiereiser til bla. Moskva, New York, Paris, Leeds og Reykjavik. Har jobbet som freelance danser i diverse danseprosjekter i inn og utland. Undervisningserfaring fra 2003 ved forskjellige danseinstitusjoner.

Tonje liker å jobbe målrettet og smart. Hun har alltid åpen dør til kontoret og tar gjerne en prat.

Rolf Magne Schmidt Asser


SANG (permisjon)

Studerte sang og saksofon ved Norges Musikkhøgskole. Var i perioden 2002-2012 fast ansatt i Operakoret ved Den Norske Opera. Har sunget i flere av Norges fremste vokalensembler; Gli Scapoli, Quattro Stagioni, Reza ei Ragazzi. Han synger også i Nordic Voices, som turnerer mye i Europa. Har medvirket på et 20 talls cd-innspillinger. Ga i 2010 ut soloalbumet Lysstyrke. Han er også solist på cd-innspillingen av den norske musikalen Sophies World. Har siden 1996 jobbet som frilans sanger innen mange ulike sjangere, fra populær musikk til samtidsmusikk.

Rolf Magne er lun, rolig og dyktig. Han vil at elevene skal øve sang hver dag og liker å høre utvikling.

Ulrik Waarli Grimstad


Skuespillerteknikk

Ulrik Waarli Grimstad er utdannet skuespiller ved Den Danske Scenekunstskole i Aarhus. Og har medvirket i stykker på bland annet Betty Nansen, Aarhus Teater og Kilden Teater i Kristiansand. Han jobber som freelance skuespiller ved siden av Motio.

Han har som mål å gjøre skuespillerfaget konkret, ufarlig, lystfylt og håndgripelig for elevene. Og bygge opp deres personlige tilgang til faget, og stille dem rustet til videre utfoldelse.

Hellen Thonhaguen


Skuespillerteknikk

Hellen Thonhaugen er utdannet ved Complete Vocal institute i København, og har lang erfaring både som sangpedagog på høgskolenivå, og utøvende sanger. Hun har vært coach på The Voice og Idol, turnert med bl.a Madcon og Oslo Gospel Choir, samt vært musikalsk leder for flere kor.

Hun jobber med sang i Masterclass, som kombineres med individuelle timer. Hellen får sangerne til å slappe av, og står parat med nyttige verktøy for å utvikle stemmens store potensiale.

CECILIE MARI MØLLERGAARD


JAZZ

Utdannet ved Bårdar Akademiet og Norges balletthøgskole. Har jobbet som freelance danser i diverse danseprosjekter og eventbyrå. Innehaver av DDD dansestudio.

Cecilie er streng, men rettferdig. Hun liker svette, gode treningsøkter og får det beste ut av elevene.

REBEKKA BOMANN-LARSEN


MODERNE/SAMTIDSDANS

Utdannet ved Balettakdemien, Stockholm og Statens balletthøgskole (KHIO), pedagoglinjen. Har undervist på skolen siden oppstart i 2003, daglig leder for skolen 2010-2015.

Rebekka er alltid tidlig ute og godt forberedt. Hun får elevene til å utforske og reflektere over sine valg og bevegelser.

 


Gjestelærere

Tonje Sannes, Geir Gundersen, Allister Kindingstad, Mari Klingen, Christina Markhus, Lina Birgitte Løvdal, Jack Lorentzen, Dean Guliksen, Casandra Moldenhauer, Marit Lilleødegård, Morten Rudå m.fl.

Søk plass


Inntak blir gjort på grunnlag av søknad, samtale og opptaksprøve. Når vi har mottatt søknaden din vil vi kontakte deg på mail og telefon for å informere om opptaksprøven. Alle søkere får gjøre opptaksprøve.

Du bør ha

  • Gode fysiske forutsetninger
  • Bevegelsesglede og evne til fysisk uttrykk
  • Rytme og musikalitet
  • Evne til selvstendig arbeid og samarbeid

Søknadsfrist:

  • rullerende opptak

Studiestart mandag 22. august 2022

Skolepenger: 49 000,-

DIGITAL OPPTAKSPRØVE

  • Teknikk/Koreografi
  • Sang
  • Samtale

Opptaksprøven skal kartlegge erfaring og potensiale i dans og sang.

 

Gå til søknadskjema

Design og utvikling: Innoventi