Søk plass

Studieturer


I løpet av året har vi mange sosiale sammenkomster. Vi møtes til middag, ser forestillinger, drar på hytteturer og studieturer. Dette er med på å styrke samholdet i gruppa og gi inspirasjon til videre arbeid. Studieturene skal også vise hvilket faglig og kunstnerisk nivå som kreves for å komme inn på høyere studier og arbeidsmarked. Turene er ikke inkludert i studieavgiften.

LONDON


London er en av verdens viktigste kulturbyer og turen vil være fylt med spennende fagrelaterte opplevelser. Turen finner sted i begynnelsen av april og varer en uke. Vi besøker skolene London Studio Centre og Trinity Laban Conservatoire of music and dance. På Danceworks og Pineapple studio blir det workshops og inspirerende musikkteater og danseklasser. På Londons store scener ser vi musikaler og danseforestillinger. Det blir tid til sightsing og shopping.

OSLO


Vi reiser til Oslo i slutten av januar for å besøke høyskoler innen dans og musikkteater. Vi besøker skoler som våre elever vil søke seg inn på. En uke er vi i Oslo for å bli bedre kjent med byen, studiene, lærerne og lokalene. På Musikkteaterhøyskolen får vi vår egen dag med undervisning og opptaksprøver. På ettermiddag og kveld ser vi musikal og danseforestillinger, har opptaksprøveworkshop og tar kveldsklasser.

Søk plass


Inntak blir gjort på grunnlag av søknad, samtale og opptaksprøve. Vi tar inn studenter fra 16 år og oppover. Alle søkere får gjøre opptaksprøve. Det er mulighet for å gjøre opptaksprøve ved skolen eller gjøre digital opptaksprøve ved å sende film.

Du bør ha

  • Gode fysiske forutsetninger
  • Bevegelsesglede og evne til fysisk uttrykk
  • Rytme og musikalitet
  • Evne til selvstendig arbeid og samarbeid

Rullerende opptak

Studiestart 20. august 2018

Skolepenger: 43 000,-

Opptaksprøven skal kartlegge erfaring og potensiale i dans og sang. Opptaksprøve på skolen avtales etter mottatt søknad. Digital opptaksprøve sendes til post@motio.no

Digital opptaksprøve skal inneholde

  • Koreografi på 30 – 60 sek. Valgfri sjanger og filming.
  • Sang på 30 – 60 sek. Valgfri sjanger. Filmes forfra, ansikt og overkropp.

 

Gå til søknadskjema

Design og utvikling: Innoventi