Søk plass

Studieturer


I løpet av året har vi mange sosiale sammenkomster. Vi møtes til middag, ser forestillinger, drar på hytteturer og studieturer. Dette er med på å styrke samholdet i gruppa og gi inspirasjon til videre arbeid. Studieturene skal også vise hvilket faglig og kunstnerisk nivå som kreves for å komme inn på høyere studier og arbeidsmarked. Turene er ikke inkludert i studieavgiften.

NEW YORK


New York er en av verdens viktigste kulturbyer og turen vil være fylt med spennende fagrelaterte opplevelser. Turen finner sted i begynnelsen av april og varer en uke. Det blir musikkteaterworkshop med artister fra Broadway og inspirerende danseklasser. Vi ser musikaler og danseforestillinger på Broadway. Sightseeing og shopping blir det selvfølgelig tid til.

OSLO


Vi reiser til Oslo i løpet av høsten for å besøke høyskoler innen dans og musikkteater. Vi besøker skoler som våre elever vil søke seg inn på. Vi blir kjent med byen, studiene, lærerne og lokalene. På Musikkteaterhøyskolen får vi vår egen dag med undervisning og observasjon. På ettermiddag og kveld ser vi musikkteater og danseforestillinger, har opptaksprøveworkshop og tar kveldsklasser.

Søk plass


Inntak blir gjort på grunnlag av søknad, samtale og opptaksprøve. Vi tar inn elever fra 16 år og oppover. Alle søkere får gjøre opptaksprøve. Det er mulighet for å gjøre opptaksprøve ved skolen eller gjøre digital opptaksprøve ved å sende film.

Du bør ha

  • Gode fysiske forutsetninger
  • Bevegelsesglede og evne til fysisk uttrykk
  • Rytme og musikalitet
  • Evne til selvstendig arbeid og samarbeid

Søknadsfrist:

  • Rullerede opptak

Studiestart 21. august 2019

Skolepenger: 43 000,-

Opptaksprøven skal kartlegge erfaring og potensiale i dans og sang. Digital opptaksprøve sendes til post@motio.no

DIGITAL OPPTAKSPRØVE SKAL INNEHOLDE

  • Koreografi på ca. 60 sek. Valgfri sjanger og filming.
  • Sang på ca. 60 sek. Valgfri sjanger. Filmes forfra, ansikt og overkropp.

 

Gå til søknadskjema

Design og utvikling: Innoventi